Για εμάς

Ασκληπιός
Διαγνωστικές Υπηρεσίες

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη υπό την διεύθυνση του αείμνηστου καθηγητή ακτινολογίας Δημητριάδη Αθανασίου και του ακτινολόγου Πέντζου Πέτρου και δραστηριοποιείται στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Υγείας.
Το πρώτο ιατρείο ξεκίνησε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Αγίας Σοφίας. Η αφοσίωση μας, ο επαγγελματισμός και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουμε, οδήγησαν στην επέκταση του “Ασκληπιού” σε έναν Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων που αριθμεί σήμερα 9 υπερσύγχρονες ιατρικές μονάδες σε όλη τη Θεσσαλονίκη (Κέντρο, Χαριλάου, Εύοσμος, Νεάπολη, Συκιές και Πολίχνη) την Ξάνθη και τα Γιαννιτσά.
Ο “Ασκληπιός” αποτελεί έναν σημαντικό φορέα παροχής διαγνωστικών υπηρεσιών, με βάση την πολυετή λειτουργία του, το δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων που έχει αναπτύξει, την ιατρική δεοντολογία που διέπει την ιατρική επιστήμη και τις υψηλές παρεχόμενες διαγνωστικές υπηρεσίες.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον επαγγελματισμό, την ασφάλεια, την συνεχή καινοτομία, την ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και τη δέσμευση στην παροχή έγκυρων και αξιόπιστων διαγνωστικών πορισμάτων.

Σκοπός

Σκοπός μας η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και η διεύρυνση του φάσματος των διαγνωστικών υπηρεσιών.

Αποστολή

Επίκεντρο του “Ασκληπιός” ο άνθρωπος! Αποστολή μας είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των ασθενών με υψηλού επιπέδου διαγνωστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας.

Πληροφορίες για κάθε
Διαγνωστικό Κέντρο

Επίλεξε το διαγνωστικό κέντρο που σε καλύπτει!

Δε. - Παρ. 06:30 - 22:00 2310709100