Το διαγνωστικό κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Ευόσμου ,στέκεται δίπλα στους αθλητές του συλλόγου «ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ».

Το διαγνωστικό κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Ευόσμου ,στέκεται δίπλα στους αθλητές του συλλόγου «ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ».

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά ,Το διαγνωστικό κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Ευόσμου ,στέκεται δίπλα στους αθλητές του ομοσπονδιακού προπονητή ΧΗΤΑ Κωνσταντίνου και στους αθλητές και αθλήτριες στίβου του συλλόγου μας «ΑΠΣ ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ». Συγκεκριμένα οι διεθνείς αθλητές και μέλη της Εθνικής ομάδας στίβου ΜΕΡΤΖΑΝΙΔΗΣ Μιχαήλ , ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗ Ελένη , ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ολυμπία και ο ΠΑΠΠΑΣ Μιχάλης , που ανήκουν στο group του ΧΗΤΑ Κώστα, μπορούν να πραγματοποιήσουν ,εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και για όσες φορές χρειαστεί , τις απαραίτητες εξετάσεις αίματος και άλλες απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις ( πχ Μαγνητική κ.α) που απαιτούνται προκειμένου να εκτιμηθεί ο βαθμός καταπόνησης από την έντονη προπόνηση ή τυχόν τραυματισμός.

Επίσης σε όλους τους αθλητές των ακαδημιών του συλλόγου μας το διαγνωστικό κέντρο κάνει μια γενναία έκπτωση 50% στην συμμετοχή με παραπεμπτικό ΕΟΠΠΥ ή άλλου ασφαλιστικού ταμείου σε όλες τις υψηλού επιπέδου υγειονομικές παροχές (καρδιολογικές ,αιματολογικές) .Έτσι παροτρύνουμε τους γονείς των αθλητών μας να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται , πραγματοποιώντας τις απαραίτητες εξετάσεις για τους αθλητές μας στο διαγνωστικό κέντρο «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» Ευόσμου. Η διάρκεια της προσφοράς ορίζεται από σήμερα έως 31 Αυγούστου 2017.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητικό Διευθυντή του διαγνωστικού κέντρου και Δημοτικό σύμβουλο Ευόσμου κύριο Ταλατά Βασίλη που για μια ακόμη χρονιά ενέταξε τον σύλλογο μας σε αυτή την ευγενή χορηγία ελαφρύνοντας τους γονείς από ένα ακόμα έξοδο που σχετίζεται με την υγεία των παιδιών τους .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : έχει κατατεθεί ονομαστική κατάσταση με όλους τους εγγεγραμμένους αθλητές μας μέχρι σήμερα στην reception του κέντρου ,την οποία πρέπει να ενημερώνεται ότι είστε αθλητές του συλλόγου μας πριν την εξέταση για να γίνεται η έκπτωση.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία εφήβων στα 200 μ και 400 μ ΠΑΠΠΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ με τον κύριο ΤΑΛΑΤΑ ΒΑΣΙΛΗ και τον προπονητή κύριο ΧΗΤΑ ΚΩΝ/ΝΟ.