ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πρώτο μέλημα μας η Υγεία και η Ασφάλεια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πρώτο μέλημα μας η Υγεία και η Ασφάλεια

Στον Ασκληπιό η υγεία και η ασφάλεια της κοινωνίας μας είναι πάντα η προτεραιότητά μας.

Καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τον Κορονοϊό (Covid-19) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειές που αναλαμβάνουμε για να διατηρήσουμε τα ιατρείο μας ασφαλή και καθαρό για όλους εσάς, τους υπαλλήλους μας, αλλά και για την ευρύτερη κοινότητά μας.

Όπως πάντα η υγεία και η ασφάλεια όλων ΣΑΣ είναι η πρωταρχική μας εστίαση και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε την εμπειρία και τις γνώσεις των Διαγνωστικών Κέντρων ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς.

Τα βήματα που κάνουμε:

  • Έχουμε αυξήσει τις προσπάθειες μας για την απολύμανση όλων των επιφανειών υψηλής επαφής, υψηλής κυκλοφορίας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας με μία λύση ποιότητας νοσοκομείου.
  • Έχουμε ελεύθερα στεγανά απολυμαντικά χειρός σε πολλαπλές τοποθεσίες σε κάθε ιατρείο για χρήση από τους ασθενείς και τους υπαλλήλους για να προστατεύσουμε την ασφάλεια της κοινότητας μέσα και έξω από τα ιατρεία μας.
  • Εξασφαλίζουμε ότι το προσωπικό μας έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να παραμείνουν υγιείς ή και την (ελευθερία) ικανότητα να μείνουν σπίτι εάν αισθάνονται άρρωστοι.
  • Έχουμε αυξήσει τον αριθμό των καθαρισμών σε κάθε ένα από τα ιατρεία μας.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε ενημερώσεις σχετικά με το COVID-19 από το κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων και τους Πανελλήνιους φορείς υγείας για να διασφαλίσουμε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε μία ασφαλή ιατρική εξυπηρέτηση για όλους ΕΣΑΣ και ένα υγιείς περιβάλλον για την κοινότητά μας.

Ενώ τα ιατρεία μας παραμένουν ανοιχτά ορισμένες τροποποιήσεις έχουν γίνει για την ασφάλεια αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω της ιστοσελίδας μας.

Φροντίστε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον.