40 Χρόνια στην κορυφή

40 Χρόνια στην κορυφή

Με περισσότερα από 40 χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στα Διαγνωστικά Κέντρα ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με γνώμονα τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Παρόλη την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, επιλέξαμε και διατηρήσαμε σταθερή την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Επενδύσαμε στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας αλλά και στην ανανέωση του ιατρικού μας εξοπλισμού με επώνυμα μηχανήματα, γεγονός το οποίο αναγνωρίζεται από το κοινό, το οποίο το δείχνει έμπρακτα με την εμπιστοσύνη και την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.

Με σεβασμό και υπευθυνότητα έχουμε εξυπηρετήσει χιλιάδες ασθενείς, παρέχοντας υψηλές ιατρικές υπηρεσίες αλλά προπάντων και αίσθημα βεβαιότητας και ασφάλειας στον εξεταζόμενο. Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να διατηρούμε προσωπική σχέση με τους ασθενείς. Tο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας βρίσκεται πάντα δίπλα του να αναλύσει αλλά και να εξηγήσει οποιαδήποτε απορία δημιουργηθεί σε ό,τι αφορά την υγεία του.

Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που εφαρμόζουμε κατά γράμμα τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και βεβαιώνοuμε πως η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι αδιαπραγμάτευτη.

Εδώ και 40 χρόνια φροντίζουμε όχι μόνο για την θεραπεία αλλά και την πρόληψη των ασθενών μας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!